Livrare si returnare


Ce este rayban-romania?


parfumuri.club are în depozit cele mai populare produse în centrul său logistic, pentru a se asigura că sunt livrate întotdeauna în maximum 24 de ore cel mai târziu. Aceste produse sunt ușor de recunoscut pe site - ele sunt marcate cu simbolul „În stoc”.


Restul de produse sunt livrate în maximum 14 zile calendaristice. Timpul estimat de livrare pentru fiecare produs este menționat în pagina corespunzătoare produsului.


NOTĂ: Pentru colecții limitate și produse de sezon, livrarea poate dura mai mult, dar nu vă faceți griji, pentru că vă vom anunța dinainte, pentru ca nimic să nu vă ia pe nepregătite.


 

Livrarea este cu adevărat gratuită? Livrați și internațional?


Da. parfumuri.club oferă livrare gratuită la minim 2 parfumuri comandate chiar la ușa dumneavoastră pentru toate produsele.


Livrarea este complet gratuită în toate țările Uniunii Europene.

 

Pot returna parfumul pe care i-am primit?


Da, bineînțeles. Grație politicii noastre de returnare în 30 de zile, cumpărați fără niciun risc.


În cazul în care produsul pe care l-ați comandat nu vă satisface așteptările sau nu se potrivește cu fața dumneavoastră, îl puteți trimite înapoi în maximum 30 de zile după ce l-ați primit.


 

Cât durează returnarea banilor în contul meu?

Îndată ce returul tău este verificat și procesat la noi în depozit, îți vom trimite un email și vom iniția transferul banilor - întreg procesul durează până la 5 zile. Odată ce transferul banilor a fost inițiat mai durează aproximativ 1-2 zile lucrătoare lucrătoare pentru a vedea banii înapoi în contul tău bancar. De asemenea, acest termen poate varia în funcție de banca cu care lucrezi, tipul de cont și politica băncii.

 

Am primit un produs cu defecte sau deteriorat.

Ne pare foarte rău pentru ceea ce vi s-a întâmplat.

Produsele utilizate pe termen lung, cum ar fi parfumuri achiziționate de la parfumuri.club, sunt acoperite de garanția legală de conformitate - 24 de luni de la data livrării.

Vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a preveni o asemenea situație. Toate produsele sunt verificate cu atenție înainte de a fi trimise către clienții noștri. Din nefericire, parfumuri.club nu poate controla ceea ce se întâmplă în timpul livrării.

Vă rugăm să realizați o fotografie cu produsul deteriorat și să ne-o trimiteți la contact@parfumuri.club in 3 zile dupa primirea pachetului. Vă vom trimite imediat o pereche de schimb.